Dagens kor

Nora Lade Gjørvad

Nora Lade Gjørvad

1.alt/ Filmatøse/ Klovn - Sangrist siden høsten 2014 - Født 13. februar 1995 - Korets sunnmøring, Nora, kom strake veien til NHH fra Ålesund. Med glimt i øyet, og sine lange, blonde hårlokker har hun både tatt Sangria og NHH med storm.  Ikke bare kan denne jenta synge, men hun briljerer også fra tid til annen som cheerdanser. Ingen tvil om at Sangria er stolt over å ha et slikt multitalent som fra tid til annen kan hjelpe koret med å holde rytmen når det trengs. Nora er også korets klovn, som vil si at hun passer på at alle jentene jøgler ved opptreden.
Kristina Haugen Sandvik

Kristina Haugen Sandvik

2.alt/Tangentøse - Sangrist siden høsten 2015 - Født 10. Januar 1994 - Kristina er ei herlig jente fra Bergen. Ikke nok med at hun er 94-modell og tidenes babe, så er hun også Sangrias ærverdige tangentøse. Hun holder orden i notene og sørger for at Sangria atter en gang kommer seg gjennom øving. Det er en grunn til at Kristina går under navnet yolomaster – hun sier nemlig aldri nei til en fest eller en dram. Vår kjære yolomaster sprer glede til hele koret og spiller forlokkende toner verken koret eller andre kan motstå.
Anniken Skaar Fedje

Anniken Skaar Fedje

1. alt/ Dirigent - Sangrist siden høst 2015 - 15.Mars 1990 - Anniken er en søt 25 år gammel jente fra Bergen, som synger med sin vakre stemme på 1.alt. Siden det er to Anniken i koret i dag, er hennes kallenavn Fedje. Du må ikke la deg lure av hennes uskyldige utseende, fordi når du blir kjent med henne er hun verdens kuleste. Hennes sprudlende humør sprer masse glede i koret. Denne jenta er virkelig allsidig, når du ikke finner Anniken på skolen eller på Langs, er hun ofte å finne i kassen på Stormberg. Anniken er oldfrue i Sangria, og med sin sans for orden sørger hun for at Langsomheten til enhver tid ser strøkent ut.
Frida Rongved Jacobsen

Frida Rongved Jacobsen

2. Sopran / Cyberbabe/ Pirumist - Sangrist siden våren 2016 - Født 06. Mars 1995 - Denne flotte jenta kommer fra Osterøy utenfor Bergen. Denne dama kan det meste. Frida stiller på øvelse og oppdrag med god kontroll, iver og et stort smil. Hun stiller på fest med godt humør og danseskoene på. Ikke minst har hun en vakker stemme, som kan gi enhver frysninger. Dessuten fungerer hun som korets uoffisielle sjåfør, som flere har satt pris på en sen mandagskveld etter øvelse.
Ingvild Torp

Ingvild Torp

2. Alt/ Promohumle/ Presantøse - Sangrist siden våren 2016 - Født 30. August 1994 - Ingvild er ei tvers igjennom kul dame, som alltid har en god kommentar på lur. Med sitt smittende humør og ville historier har hun glidd rett inn koret fra dag én. Som en av korets festløver er det sjeldent du får denne dama med deg hjem før nach, og hun skaper alltid god stemning! I koret er hun en del av den "sexy- stemmen" 2. alt og har stålkontroll på det som skjer der.
Susanne Nesser Halle

Susanne Nesser Halle

1.sopran/ Humlemor / Tyll og tull/ - Sangrist siden høsten 2016 - Født 27. april 1993 - Susanne Nesser Halle er en livlig gladjente fra Oslo. Denne jenta kan å lage liv i leiren! Hun har alltid ting på stell og oversikt over det meste. En mer engasjert jente skal du lete lenge etter! Det blir aldri klein stillhet rundt Susanne og hun skaper alltid knallgod stemning på fest! Til tross for størrelsen kan hun drikke samtlige i koret under bordet. Med sin lyse stemme er hun en perfekt match med 1.sopran.
Andrea Fjågesund

Andrea Fjågesund

1.sopran/ Legatøse - Sangrist siden høsten 2016 - Født 23. april 1995 - Andrea er ei superhyggelig og gjennomført snill jente fra Telemark. Med sin lyse, klare stemme er hun et solid tilskudd til 1. Sporan og med den karakteristiske dialekten sjarmerer hun alle i senk. Andrea har en varm personlighet som inkluderer og ser alle. Dersom du har en dårlig dag er dette jenta som gjør den bedre! Selv om hun til hverdags kan virke som en forholdsvis rolig jente kan hun virkelig å slå seg løs på fest!
Lise Fantoft Berg

Lise Fantoft Berg

2. Alt / Finanshumle/ Oldfrue - Sangrist siden høsten 2016 - Født: 07. Desember 1996
Hedda Sofie Borgen

Hedda Sofie Borgen

1.Alt/ Ass. humle/ Kunstnerisk/ Presantøse – Sangrist siden våren 2017 - Født 09. januar 1997 - Hedda sjarmerte resten av jentene i senk med sin versjon av Trang fødsels Fredag på opptak. Fra dag én har hun glidd rett inn i gjengen og bidrar stort med sitt gode humør og engasjement. Denne jenta kan det meste, alt fra det å vaske langs skinnende ren etter en stor fest eller synge de reneste toner på 1. Alt. Hedda skaper stemning uansett hva koret bedriver og er en sann dronning på fest! Vi er alle veldig glade for at hun tok turen innom Langsomheten - og ble der.
Malene Sighaug Bigseth

Malene Sighaug Bigseth

1. Sopran/ Fotosyntøse - Sangrist siden høsten 2017
Katarina Jæger

Katarina Jæger

1.Alt - Sangrist siden høsten 2017
Martine Kjenstad

Martine Kjenstad

1. Alt - Sangrist siden høsten 2017
Benedikte Hjertaker

Benedikte Hjertaker

2. sopran - Sangrist siden høsten 2017 - Født 03. Desember 1994 - Etter en lang pause fra kor har hun endelig valgt å tre inn i rampelyset igjen. 10 år fra korlivet gjorde ingenting, denne jenta er nemlig langt i fra rusten. Det beviste hun med glans etter sin deby som Posh i Spice Girls på internaftenscenen. Med sin lyse og behagelige stemme er hun en super match for 2.sop. Denne jenta bidrar både musikalskt og sosialt, og det er ingen tvil om at hun er den fødte Sangrist.
Susanne Traasdahl Wiborg

Susanne Traasdahl Wiborg

1.Alt - Sangrist siden høsten 2017 - Født 13. Juni 1998
Line N. Solberg

Line N. Solberg

1.sopran - Sangrist siden høsten 2017
Nadia Sophia Ryan

Nadia Sophia Ryan

2. Alt/ Visedirigøse - Sangrist siden høsten 2017
Ragnhild Katrine Moltubakk

Ragnhild Katrine Moltubakk

2.Alt - Sangrist siden høsten 2017
Silje Fladmoe

Silje Fladmoe

1. Sopran- Sangrist siden høsten 2017
Kaja Berg Henie

Kaja Berg Henie

2.Sopran - Sangrist siden høsten 2017 - Født 6. mars 1998. Kaja er en solstråle fra Oslo. Etter deltagelse i kor i USA var det naturlig for henne å ta turen innom Langs, hvor hun tok alle med storm. Hun er en jente som sprer mye glede og morsomheter rundt seg, og er alltid med på en god fest. Kaja er en sjarmerende jente som viser engasjement både på scenen på idrettsbanen.
Lea Kongsvik

Lea Kongsvik

2.Alt/ Minsten/ Barbara - Sangrist siden 2017 - Født 07.juli 1998