Dagens kor

Monika Taraldset

Monika Taraldset

2.Alt/ Finanshumle - Sangrist siden høst 2012 - Monika er en livlig jente fra Flateby. Hun er naturligvis en del av «sexy-stemmen» 2.alt, og i iver etter å utvikle sitt musikalske talent har hun nylig lært å trykke tonene C og E på piano! Hun er en jente fylt av mye kjærlighet og da spesielt til vårt kjærestekor Pirum. Hun gir også mye kjærlighet til sine medkorister, trenger man en klem er hun alltid jenta å gå til. Hun er driftig og smart, noe hun viser ved å styre Sangrias økonomi som Finanshumle.
Eli Såstad

Eli Såstad

1. sopran/ Visedirigøse - Sangrist siden høsten 2013 - Født 10. oktober, 1992 - Eli Såstad er den sprudlende og smilende odelsjenta ifra Stange. Siden høsten 2013 har hun vært et sterkt bidrag på 1. sopran med sin klare og lyse røst. Med sin bakgrunn fra musikklinjen har denne damen mang et musikalsk talent, der iblant tverrfløyte. Sangria venter fortsatt i spenning på den dagen tverrfløyten får sin egen solo i et potpourri. I koret er hun visedirigøse, hvor hun sikrer oppvarming av høyeste kvalitet. Sjeldent har vel koristene hatt varmere stemmer og kunnet flere “opp og ned” sanger enn med det vi har med Eli.
Nora Lade Gjørvad

Nora Lade Gjørvad

1.alt/ Assistent Humle / Klovn - Sangrist siden høsten 2014 - Født 13. februar 1995 - Korets sunnmøring, Nora, kom strake veien til NHH fra Ålesund. Med glimt i øyet, og sine lange, blonde hårlokker har hun både tatt Sangria og NHH med storm.  Ikke bare kan denne jenta synge, men hun briljerer også fra tid til annen som cheerdanser. Ingen tvil om at Sangria er stolt over å ha et slikt multitalent som fra tid til annen kan hjelpe koret med å holde rytmen når det trengs. Nora er også korets klovn, som vil si at hun passer på at alle jentene jøgler ved opptreden.
Kristina Haugen Sandvik

Kristina Haugen Sandvik

2.alt/Tangentøse - Sangrist siden høsten 2015 - Født 10. Januar 1994 - Kristina er ei herlig jente fra Bergen. Ikke nok med at hun er 94-modell og tidenes babe, så er hun også Sangrias ærverdige tangentøse. Hun holder orden i notene og sørger for at Sangria atter en gang kommer seg gjennom øving. Det er en grunn til at Kristina går under navnet yolomaster – hun sier nemlig aldri nei til en fest eller en dram. Vår kjære yolomaster sprer glede til hele koret og spiller forlokkende toner verken koret eller andre kan motstå.
Anniken Skaar Fedje

Anniken Skaar Fedje

1. alt/ Oldfrue - Sangrist siden høst 2015 - 15.Mars 1990 - Anniken er en søt 25 år gammel jente fra Bergen, som synger med sin vakre stemme på 1.alt. Siden det er to Anniken i koret i dag, er hennes kallenavn Fedje. Du må ikke la deg lure av hennes uskyldige utseende, fordi når du blir kjent med henne er hun verdens kuleste. Hennes sprudlende humør sprer masse glede i koret. Denne jenta er virkelig allsidig, når du ikke finner Anniken på skolen eller på Langs, er hun ofte å finne i kassen på Stormberg. Anniken er oldfrue i Sangria, og med sin sans for orden sørger hun for at Langsomheten til enhver tid ser strøkent ut.
Dina Fjærvoll Saltvik

Dina Fjærvoll Saltvik

2. sopran - Sangrist siden høsten 2015 - Født 11. Januar 1994- Denne smukke trønderjenta kom til Bergen med ett mål: Å bli med i det beste koret byen hadde å tilby! På opptak sang hun seg inn i hele Sangrias hjerter med en vakker folkevise, og viste at hun har et register Sissel Kyrkjebø verdig. Man skulle gjerne tro at Dina, med sitt uskyldige utseende, er pappas lille engel, men denne Sangristen kan drikke selv den mest hardbarka MC-fyren under bordet. Til tross for litt navneforveksling innad i koret (les: Dina, Tina, Nina, Kristina) har hun glidd rett inn i koret og har store planer om å bli i minst 6 år til!
Frida Rongved Jacobsen

Frida Rongved Jacobsen

2. Sopran/ Humlemor/ Cyberbabe/ Fotosyntøse - Sangrist siden våren 2016 - Født 06. Mars 1995 - Denne flotte jenta fra Osterøy utenfor Bergen er vår kjære Humlemor, leder i koret. Denne dama kan det meste. Frida stiller på øvelse og oppdrag med god kontroll, iver og et stort smil. Hun stiller på fest med godt humør og danseskoene på. Ikke minst har hun en vakker stemme, som kan gi enhver frysninger. Dessuten fungerer hun som korets uoffisielle sjåfør, som flere har satt pris på en sen mandagskveld etter øvelse.
Ingvild Torp

Ingvild Torp

2. Alt/ Promohumle/ Barbara - Sangrist siden våren 2016 - Født 30. August 1994 - Ingvild er ei tvers igjennom kul dame, som alltid har en god kommentar på lur. Med sitt smittende humør og ville historier har hun glidd rett inn koret fra dag én. Det er sjeldent du får henne med deg hjem før nach, og som en av korets festløver er hun selvskreven som Barbara. Det vil si at ingen kan snike til seg en øl uten at denne dama vet om det. I koret er hun en del av den "sexy- stemmen" 2. alt.
Susanne Nesser Halle

Susanne Nesser Halle

1.sopran/ Tyll og tull/ Presentøse/ Note-koordinator - Sangrist siden høsten 2016 - Født 27. april 1993 - Susanne Nesser Halle er en livlig gladjente fra Oslo. Denne jenta kan å lage liv i leiren! Hun har alltid ting på stell og oversikt over det meste. En mer engasjert jente skal du lete lenge etter! Det blir aldri klein stillhet rundt Susanne og hun skaper alltid knallgod stemning på fest! Til tross for størrelsen kan hun drikke samtlige i koret under bordet. Med sin lyse stemme er hun en perfekt match med 1.sopran.
Andrea Fjågesund

Andrea Fjågesund

1.sopran/ Legatøse - Sangrist siden høsten 2016 - Født 23. april 1995 - Andrea er ei superhyggelig og gjennomført snill jente fra Telemark. Med sin lyse, klare stemme er hun et solid tilskudd til 1. Sporan og med den karakteristiske dialekten sjarmerer hun alle i senk. Andrea har en varm personlighet som inkluderer og ser alle. Dersom du har en dårlig dag er dette jenta som gjør den bedre! Selv om hun til hverdags kan virke som en forholdsvis rolig jente kan hun virkelig å slå seg løs på fest!
Kristine Lie

Kristine Lie

Kristine 2. Sopran/ Pirumist - sangrist siden høsten 2016 - Født 30 april. 1992 - Kristine er en av de nyeste medlemmene i koret og er tidenes glad jente. Denne jenta bidrar på de fleste fronter og er ikke bare vakker, men også smart. Hun er nemlig ferdig utdannet sivilingeniør, men heldigvis kom hun fra Trøndelag ned til oss her i Bergen. Kristine er også pirumist, og det er ikke uten grunn. Jenta er jo som sagt trønder, men det er ingen som har blitt så raskt og godt kjent med guttene i Pirum som det Kristine har. Hun holder ut til de sene nattestimer og sier heller aldri nei til en god fest, spesielt ikke hvis vår kjære pirum er med.
Torine Ødven

Torine Ødven

1. alt og korets gledespike – sangrist siden høsten 2016 - Da Torine kjente kallet etter skarre-r og breiflabb valgte hun å forlate nynorskhovedstaden Førde, og flyttet for å berike Bergen og Sangria med sitt eventyrlige vesen. Ikke la deg lure av det søte og uskyldige smilet, denne dama kan ta et hvert publikum med storm med en scenetilværelse uten like. Det er umulig å ikke bli glad i Torine som sprer så mye glede. I koret er hun selvfølgelig gledespike og sørger for at hver en Sangrist blir hyllet på riktig vis med både kake og sang i tide og utide.
Hedda Sofie Borgen

Hedda Sofie Borgen

1.Alt/ Minsten – Sangrist siden våren 2017 - Født 09. januar 1997 - Hedda er korets nyeste medlem og sjarmerte resten av jentene i senk med sin versjon av Trang fødsels Fredag på opptak. Fra dag én har hun glidd rett inn i gjengen og bidrar stort med sitt gode humør og engasjement. Denne jenta kan det meste, alt fra det å vaske langs skinnende ren etter en stor fest eller synge de reneste toner på 1. Alt. Hedda skaper stemning uansett hva koret bedriver og er en sann dronning på fest! Vi er alle veldig glade for at hun tok turen innom Langsomheten - og ble der.